Vi selger picnikbenker!

Postet av Sørumsand IF den 25. Mai 2022

Vår berømte og fantastiske seniorgruppe har laget picnikbenker som vi selger! Det er solid treverk og håndverk som er utført av flinke snekkere. Bordplaten er 195cm x 92cm. Total bredde er 170cm og høyden er 79cm.

Kanskje dette kunne være noe å ha i hagen din? Kanskje bedriften din trenger noe til uteplassen? Kanskje lekeplassen trenger noen?

Vi selger disse for kun 6 000,-. Ta kontakt med Tonja (tonja@sif.no) hvis dere ønsker å støtte oss med å kjøpe en slik benk!
Løpskarusell

Postet av Sørumsand IF den 25. Mai 2022

Endelig - etter 2 år i dvale pga coronapandemien - er det tid for vårens vakreste eventyr på Sørumsand. Nemlig Løpskarusellen. Nytt av året er at det går på mandager og vi starter allerede mandag 30. mai. Deretter arrangeres det 13. juni, 20, juni, 22. august, 29. august og 5. september.

Start og mål ved Skibua, men vi anbefaler parkering ved Sørumsand Barneskole. Registreringen starter kl 18.00 - møte opp i god tid slik at registreringen går så enkelt som mulig. Deltageravgift er kr. 100,- - betal gjerne på forhånd til Vippsnummer 521715.

Alle deltagerne som fullfører minst 3 løp får diplom og premie.

Og alle deltagerne får selvfølgelig rød saft etter målgang :-)

Vel møtt!

Mer informasjon her: SIFs løpskarusell 2022 infoskriv pdf.pdf
Foredrag - "Når sunt blir usunt"

Postet av Sørumsand IF den 5. Mai 2022

I samarbeid med vår sponsor Trento, arrangerer vi et foredrag på klubbhuset torsdag 19. mai kl 18.00. Dette er et foredrag for ungdom, foreldre og trenere/fagpersoner som jobber med ungdom. Det er derfor høyst relevant for alle SIF-medlemmer. Temaene vil være:

- Ungdom og mental helse

- Selvbilde og kroppspress

- Tvangspreget forhold til mat, kropp og trening

- Leon Pal forteller sin sterke historie

Representanter fra Antidoping Norge og ROS (Rådgivning om spiseforstyrrelser) vil være tilstede og svare på spørsmål.

Vi oppfordrer sterkt at trenere og lagledere møter opp på dette foredraget - det tar bare en times tid.

Velkommen!