Regler ved/i bassenget:Jenter og gutter i respektive kjønns garderobe!
Jenter og gutter har hver sin garderobe og vi ber innstendig om at dette respekteres. Barn før skolealder kan være med foreldre i garderoben, ellers ber vi om at man går i sitt kjønns respektive garderobe.Dusj og vask uten badetøy før bassenget!
Det er særdeles viktig å alltid dusje og vaske seg uten badetøy før du går i bassenget.Møt ferdig dusjet til kursstart!
Barna skal møte ferdig dusjet når kurset starter. (Husk dusj uten badetøy først!)
Det forstyrrer svømmekurset dersom man kommer for sent. På Bingsfoss kan man også oppleve å komme til låst dør dersom man kommer for sent, da alarmen vil gå dersom døren blir stående åpen. Kommer man lenge før kurset starter, ber vi om at man ikke lager støy for kurset som allerede pågår.Kun tillatt å gå i svømmehallen!
Gulvet er svært glatt og hardt og det er lett å falle og skade seg.Bruk badehette!
Det er påbudt med badehette i bassenget.Vær stille når instruktøren prater!
For å høre hva instruktøren sier og for å lære noe, må man være stille når instruktøren prater. Det er veldig resonans i rommet og selv lite lyd skaper mye støy.Ikke dytte/dukke andre ut/ned i bassenget!
Sikkerhet er svært viktig på våre svømmekurs og vi tillater ikke at noen dukker andre ned i eller dytter noen ut i bassenget.Om svømmeringer, svømmebriller o.l.
Vi anbefaler at deltagerne bruker badedrakt fremfor bikini og svømmebukse fremfor badeshorts. Svømmeringer benyttes ikke. Neseklyper benyttes kun til synkronsvømming. Svømmebriller benyttes kun etter avtale på nybegynnerkursene til Norges Svømmeskole. Anbefales å bruke svømmebriller fra Selungen og på de videregående kursene.
Svømmebriller skal ikke benyttes på minipolo/vannpolo.Konsekvens av å ikke overholde reglene!
Instruktørene praktiserer å sette barna "på vent" på kanten i noen minutter etter første advarsel, dersom de bryter reglene.Foreldre har ansvar for deltageren frem til instruktøren overtar og etter at kurset er slutt!
Foreldre har ansvar for deltagerens sikkerhet frem til instruktøren overtar (etter navneopprop), og etter at kurset er slutt og deltageren forlater instruktøren.


Ikke forstyrre svømmeundervisningen
Det er viktig at foreldre ikke bidrar til unødvendig støy som forstyrrer undervisningen. Vi henstiller foreldre til å vente utenfor svømmehallen. Hvis man oppholder seg i svømmehallen må man påse at man ikke skaper unødvendige forstyrrelser.


Fotografering
Vi ber om at man ikke fotografere barna i svømmehallen/dusjen/garderoben. Dersom man ønsker bilder av barna i vannet, ta kontakt med instruktøren så kan man forsøke å dette til når det ikke er andre i bassenget.