Påmelding på svømmekurs:
Vi anbefaler å lese litt om svømmemerker og ferdighetskrav før eventuell påmelding,
slik at du melder barnet ditt på riktig kurs/venteliste.

Mer informasjon priser finner du her: Hva koster svømming

For påmelding gå inn på: www.tryggivann.no
Her skal du først lage en brukerprofil.
(Dersom du er en forelder som skal melde ditt barn på svømmekurs, skal du opprette brukerkontoen i ditt navn. Registreringen av ditt barn foretar du senere når du skal foreta selve påmeldingen til kurs.)
Ytterst til høyre velger du "Registerer ny konto".
Da får du opp ett registeringsbilde, med veiledning til høyre. Les denne veiledningen!Dersom du støter på problemer - rull helt ned på hovedsiden. Der finner du to tekstbokser med påmeldingsverktøy:

Deltagere som har deltatt på kurs en sesong vil ved oppstart av påfølgende sesong få tilsendt en mail via tryggivann. De vil etter å ha mottatt mailen få fortrinnsrett til å melde seg på kurs den sesongen. Fortrinnsretten varer normalt 1-2 uker.


Etter dette vil vi ta inn barn fra ventelister til de resterende ledige kursplassene. Dette blir gjort etter ansiennitet, dvs desto lenger du har stått på venteliste, desto tidligere blir du tatt inn på kurs. SIF svømmegruppe praktiserer søskenprioritet. Skriv derfor i kommentarfeltet når du eventuelt melder til venteliste, dersom dere har søsken som allerede deltar på kurs.


De som blir tilbudt plass fra ventelistene mottar en mail fra tryggivann. Dersom dere mottar tilbud om kursplass, må dere gå inn på www.tryggivann.no og bekrefte at dere takker ja til kursplassen. Hvilken tidsfrist dere har for å gjøre dette er oppgitt i mailen dere mottar.


Dersom det er ledige kursplasser etter at deltagere foregående sesong og ventelister er tatt inn, vil det eventuelt åpnes opp for alle å melde seg på. Vi har svært populære kurs og vi vil anbefale at man setter seg opp på ventelister.


Siden vår mail-kommunikasjon foregår via tryggivann er det svært viktig at dere registrerer en mail-adresse når dere registrerer dere på ventelister. Vær også oppmerksom på om mailen fra tryggivann kommer i søppelpostkassen deres.

SIF medlemskap
Deltagelse på svømmekurs i regi av Sørumsand IF Svømmegruppe forutsetter medlemskap i SIF. Er du allerede SIF-medlem holder det med å registrere Svømming som gruppe og velg deretter grenen du utøver.
Dette gjøres på http://minidrett.no  Du kan finne mer informasjon om priser og innmelding her: Bli medlem

For eventuelle spørsmål, kan dere kontakte oss på vår e-postadresse: svomming@sif.no