Åpent møte om Skole og idrett - tirsdag 3. mars kl 19.00 på Klubbhuset

Postet av Sørumsand IF den 17. Feb 2020

VI har i mange år jobbet for å utvide anlegget i Idrettsparken med ny hall, svømmehall og basishall og gleden var stor da Sørum Kommune høsten 2018 vedtok lokaliseringen slik at en ny ungdomsskole skulle ligge i Idrettsparken. Det ville betydd at vi sannsynlig kunne få store nok leieinntekter til at vi kunne bygge det nye anlegget vårt.

Skolebehovsplanen for nye Lillestrøm Kommune er nå lagt frem og i Rådmannens innstilling vil de heller bygge ut Bingsfoss og Sørumsand Skole fremfor å bygge ny skole i Idrettsparken. Muligheten for et fantastisk anlegg hvor skole og idrett kan dra de beste synergieffektene ut av hverandre, blir dermed borte.

Vi inviterer derfor til et åpent møte slik at dette temaet kan diskuteres og vi har invitert administrasjonen og politikerne i kommunen sammen med skolene, FAU, foreldre og andre som er interessert. Direktør for oppvekst i Lillestrøm Kommune - Arild Hammerhaug - kommer sammen med Helge Dulsrud - som er prosjektleder for skolebehovsplanen. De vil legge frem sine tanker, planer og argumenter. Det vil selvfølgelig bli mulighet for å stille spørsmål.

Vi håper at så mange som mulig av SIF sine medlemmer har mulighet til å delta på møtet, slik at vi synliggjør at vi har et stort behov for nye anlegg.

Møtet avholdes på klubbhuset tirsdag 3. mars kl 19.00.

Invitasjon til åpent møte vedr skole og idrett.docx0 Kommentar

Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 22. Jan 2020

På årsmøtet i mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 12. februar. Send ditt forslag på mail til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. 

Statuttene for utnevnelse kan du lese om her:

Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx


Det er viktig at du begrunner forslaget veldig godt, slik at det får en forsvarlig behandling i æresmedlemskomiteen og Hovedstyret. Forslag som ikke inneholder tilstrekkelig begrunnelse vil ikke bli vurdert eller returnert for ytterligere informasjon.


0 Kommentar

Innbruddsforsøk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 6. Jan 2020

Lørdag kveld (4. januar ca. k.l 20.30) ble det tilfeldig oppdaget et innbruddsforsøk i Idrettsparken. 4-5 personer har prøvd å komme seg inn i den frittstående kioskvognen, både via taket og gjennom døren. I tillegg har de prøvd å komme seg inn i SIF Hallen gjennom en nødutgangsdør i kafeteriabygget.

Det alvorlige i denne saken er at det er brukt en god, gammeldags tung slegge som er ca 1 meter lang. Da er dette en planlagt og bevisst handling og ikke et utslag av tilfeldig hærverk der og da. 

Forsøket ble oppdaget av vår vaktmester og HMS-ansvarlig som var ute på kveldstur med hunden. Personene forsvant mot den nye kunstgressbanen og da flomlyset ble slått på, forsvant de videre. Slegga ble liggende igjen. Hadde ikke dette forsøket blitt avbrutt, ville vi mest sannsynlig fått store skader på en del av bygningsmassen vår.

Politiet foretok utrykning og var svært imøtekommende, men ingen er foreløpig pågrepet.

Et av bildene viser hvordan slegga ser ut og hvis det er noen som savner en slik slegge fra garasjen eller boden sin, er det bare å ta kontakt.

Hvis det er noen som har kjennskap til noe rundt denne saken, setter vi også pris på om vi blir kontaktet.

Vi oppfordrer alle som til enhver tid oppholder seg i Idrettsparken om hele tiden å være oppmerksomme på at anlegget blir behandlet med respekt og gjerne legge en ekstra tur nedom Idrettsparken hvis mulig. 

Saken vil bli politianmeldt.0 Kommentar

God Jul og Godt Nyttår!

Postet av Sørumsand IF den 20. Des 2019

SIF ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer en riktig God og fredfull Jul og et Godt Nytt År!

Vi er klare for nye aktiviteter i 2020 og ser frem til nye treninger, kamper, vennskap og videre utvikling av klubben i vårt hjerte.
0 Kommentar

Tradisjonen tro - vi selger julenek i år også - mandag 2. desember

Postet av Sørumsand IF den 27. Nov 2019

I god tradisjon vil SIF-Håndballgruppa gjennomføre salg av julenek mandag 2. desember fra kl 18.00.


Innbyggerne på Sørumsand og omegn vil få besøk av våre fantastiske håndballspillere som selger årets julenek for 75,- (Vipps og kontant).


Juleneksalget fra håndballgruppa har en lang og flott tradisjon og vi gjør denne dugnaden også som en sosial møteplass i SIF-hallen for lagene våre. Det blir servering av kaker og drikke til dugnadsgjengen ...samtidig som at barna får ta på seg nisselue, male røde kinn og komme i litt julestemning.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline