Årsmøtet i SIF 24. mars er utsatt inntil videre

Postet av Sørumsand IF den 16. Mar 2020

Iflg NIF skal årsmøte i idrettslag avholdes innen 31. mars, men ny frist fra Norges Idrettsforbund er satt til 15. juni.

Hovedstyret i SIF har derfor enstemmig vedtatt å utsette årsmøtet 24. mars inntil videre. Dette skyldes den krevende situasjonen vi nå er inne i med Corona-viruset og helsemyndighetenes pålegg om ikke å avholde arrangementer/møter med flere involverte.

Når situasjonen har roet seg og blitt normalisert, kommer vi tilbake med en ny dato for årsmøtet.


0 Kommentar

Corona virus - status 16.mars

Postet av Sørumsand IF den 12. Mar 2020

Status 16. mars

Hovedstyret har enstemmig vedtatt at årsmøtet 24. mars er midlertidig utsatt. Vi kommer tilbake med ny dato når situasjonen tilsier at møtet kan avholdes.

Vi minner om at hele Idrettsparken er stengt for all aktivitet - dette gjelder også utendørs trening på alle våre flater. Ber om at dette respekteres.


Status 12. mars

Da har ledelsen i SIF tatt nye grep og besluttet at all organisert aktivitet i regi av SIF skal legges ned inntil videre. Det gjelder nå også for organisert trening i alle gruppene. Det betyr bla at SIF Hallen ikke er åpen for noen form for aktivitet. Heller ikke garderobene i klubbhuset vil kunne brukes. Større møter på klubbhuset skal også innstilles, men mindre møter hvor gode hygienevaner gjennomføres, kan opprettholdes.


Status 11. mars:

Utviklingen i spredningen av viruset går utrolig fort og for hver time som går, leser vi om nye kanselleringer/retningslinjer. Følgende er status for SIF akkurat nå;

 • Loppetassen turneringen i SIF Hallen førstkommende lørdag med 40 kamper er avlyst
 • Svømmestevne i regi av SIF Svømmeklubb på Frogner neste helg er avlyst
 • Norges Håndballforbund har avlyst alle ordinære håndballkamper - https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/ 
 • Foreløpig planlegger vi at årsmøtet skal gå som vanlig –– men dette kan endre seg i løpet av kort tid - NIF har sendt ut følgende melding: 
  • Alle idrettslag plikter å avholde årsmøter innen 31. mars. Situasjonen med spredning av koronaviruset medfører at noen idrettslag ikke kan avholde årsmøte innen denne fristen.
   Dette kan skje som følge av ulike forhold, f.eks.:
    
   - Folkehelseinstituttets (FHI) råd knyttet til arrangementer og samlinger.
   - Kommunale vedtak eller råd knyttet til arrangementer og samlinger.
   - Kommunale vedtak eller råd knyttet til det aktuelle årsmøtet.
    Dersom det foreligger forhold som gjør at idrettslaget ikke vil kunne avholde årsmøtet innen 31. mars, må idrettslaget kontakte idrettskretsen og informere om dette.
 • Foreløpig har det ikke kommet noen retningslinjer på ordinær trening, så her er det vanskelig å anbefale noe konkret. Vi velger å opprettholde treninger som normalt inntil videre. Dette kan imidlertid endre seg raskt. 

Tiltak:

 • Det er hengt opp plakater på klubbhuset og i SIF Hallen om hvordan man skal ha fokus på egne hygienetiltak
 • Det er bestilt mange dispensere med Antibac som skal henges opp på klubbhuset og i SIF Hallen. Det er fremdeles usikkert når vi får disse produktene, men jeg er i god dialog med leverandøren og vi får det så fort som mulig
 • Vi har vært i kontakt med Kommuneoverlegen og venter på skriftlig tilbakemelding derfra, men dette gjelder spesielt for arrangementer
 • Ved evt åpen kiosk, selges det kun produkter som har beskyttelse rundt seg som f.eks brus, is, sjokolade osv. Det betyr ikke salg av vafler og pølser. 

Vi følger selvfølgelig utviklingen time for time og kommer med oppdateringer så fort det skjer endringer.
0 Kommentar

Corona virus

Postet av Sørumsand IF den 6. Mar 2020

 Ingen har unngått å få med seg utbredelsen av Corona-viruset. Foreløpig ser vi ingen grunn til å avlyse treninger og kamper, men vi følger nøye med på retningslinjene som kommer fra Viken Idrettskrets. Foreløpig henviser de til informasjon og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet som du kan lese om her:

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/viken/nyheter/2020/internasjonale-reiser-og-eventuell-risiko-for-smittespredning/

 

Norges idrettsforbund har god dialog med norske helsemyndigheter og vurderer Coronavirus-situasjonen både i Norge og i resten av verden fortløpende.

Vi har bestilt noen dispensenere med antibac som vi vil sette opp ulike steder i hallen og klubbhuset. Det er noe leveringstid på disse, da vi ikke er de eneste som ønsker å kjøpe for tiden….. Det blir også hengt opp vedlagte plakat med Folkehelseinstituttets hygieneråd på ulike steder i SIF Hallen og på klubbhuset.0 Kommentar

Håndballgruppa trenger DEG!

Postet av Sørumsand IF den 26. Feb 2020

Det er stor aktivitet i håndballgruppa, med mange barn og unge som synes det er kjempegøy å spille håndball. For at gruppas aktiviteter skal fortsette utviklingen, er vi avhengig av et godt og aktivt styre som kan legge forholdene til rette for at alle som har lyst til spille håndball skal få lov til det.

I den forbindelse trenger vi flere personer til å sitte i håndballstyret etter årsmøtet 24. mars. Det er allerede på plass flere styremedlemmer, bla økonomiansvarlig, utstyrsansvarlig og ungdomsrepresentant. I tillegg har vi mange frivillige på plass i ulike roller som kioskansvarlig, dugnadsansvarlig, dommerkoordinator osv., men vi mangler leder, nestleder og sportslig leder.

Gruppa har god kontroll på økonomien, det er gode rutiner på plass, så man kommer til dekket bord og behøver absolutt ikke å starte på scratch. Fungerende leder pr i dag, vil også være tilgjengelig fremover med informasjon og opplæring.

SIF er en foreldredrevet klubb og vi er helt avhengig av at alle tar i et tak og bidrar. Vi er helt sikre på at det finnes noen - i eller utenfor håndballmiljøet - som har lyst til å bidra inn i håndballgruppa.

Vi lover et godt miljø, gode venner og mye moro!

Vi håper at akkurat DU kan tenke deg å bidra eller kanskje du kjenner noen som vi kan snakke med?

Ta kontakt med Monica Stensgård på tlf. 472 56 292 eller på mail: monicastensgaard@gmail.com eller Daglig Leder i SIF Tonja M. Orderud på tlf. 97 77 77 78 eller på mail: tonja@sif.no

For at vi skal få dette på plass innen årsmøtet 24. mars, er vi avhengig av å få disse innspillene innen 10. mars. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!
0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i SIF

Postet av Sørumsand IF den 20. Feb 2020

Alle idrettslag må avholde sitt årsmøte innen utgangen av mars og i år vil dette bli avholdt

Tirsdag 24. mars kl 19.00 på Klubbhuset

Det vil være vanlige årsmøtesaker for alle gruppene.


Saker som ønskes behandlet på årsmøtet meldes til sekretær i hovedstyret Anita Ingjerd, innen 

tirsdag 10. mars (mailadresse: moe_anita@hotmail.com).


Saksliste kunngjøres senest tirsdag 17. mars.

Vi håper å se mange SIF medlemmer på årsmøtet!

Innkalling til årsmøte 2020.docx0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline