Nye Corona-restriksjoner pr. 6. januar 2021

Postet av Sørumsand IF den 6. Jan 2021

Innendørs aktiviteter for barn og unge stoppes fom 6. januar 2021.

På bakgrunn av regjeringens siste smitteverntiltak vedtok Formannskapet i Lillestrøm kommune i dag at det ikke lenger er lov med organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs i Lillestrøm kommune. Heller ikke for barn og unge. Utendørs aktivitet kan kun gjennomføres med god avstand.

 Tiltakene videreføres i to uker, og vil bli vurdert på nytt i formannskapets møte 20. januar.0 Kommentar

God Jul og Godt Nytt År!

Postet av Sørumsand IF den 22. Dec 2020

Et rart, annerledes og utfordrende år nærmer seg slutten. Hvem skulle trodd at antibac, smittesporing og munnbind skulle bli en del av hverdagen vår? En stor takk til alle som har bidratt til at vi har kunnet gjennomføre aktivitet i Idrettsparken innenfor de rammer som har vært mulig - det har krevd mye av oss alle.
Ikke minst er vi ydmyke og glade for at våre sponsorer har støttet oss gjennom den vanskelige tiden og sender en stor takk til disse.
Vi gleder oss til neste år hvor det forhåpentligvis blir mer idrettslig aktivitet i Idrettsparken enn i 2020 og håper at treninger, kamper og cuper kan la seg gjennomføre som normalt
Vi ønsker alle venner av SIF en riktig God Jul og et Godt Nytt År!


0 Kommentar

Kampanjetilbud hos Comet Sport

Postet av Sørumsand IF den 16. Dec 2020

Våre gode samarbeidspartner og sponsor Comet Sport kjører gode tilbud i dagene 17. - 19. desember. De gir hele 40% på alt av treningstøy og fritidsklær. Gjelder ikke klubbtøy.

Hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe noen ekstra julegaver?


0 Kommentar

Salg av fyrverkeri i år også!

Postet av Sørumsand IF den 11. Dec 2020

Vi fortsetter der vi startet i fjor og i samarbeid med Svea - markedets beste leverandør - vil vi selge fyrverkeri i år også! Fortsatt i tett samarbeid med Maxbo Sørumsand, men vi har utvidet området vårt og har også inngått et samarbeid med Coop Extra Sørumsand. Det betyr at vi kommer til å ha to utsalgssteder i år - oppe hos Maxbo og nede i sentrum ved Fokussenteret. Det oppfordres til kontantfritt kjøp og vi tar både kort og Vipps. Alt overskuddet går til SIF!

En stor takk til to av våre hovedsponsorer som gjør dette mulig for oss!

Det er ku/n lov å selge fyrverkeri i romjula og vi vil ha følgende åpningstider:

Mandag 28/12: 14.00 - 18.00

Tirsdag 29/12: 12.00 - 18.00

Onsdag 30/12: 12.00 - 18.00

Torsdag 31/12: 10.00 - 15.00

Det vil være representanter for flere ulike grupper i SIF som står på stand og vi vil selvfølgelig følge alle regler for smittevern.

Vi håper å se flest mulig kjøpe fyrverkeri hos oss i år :-)0 Kommentar

Ny klubbserie - introduksjonstilbud!

Postet av Sørumsand IF den 20. Nov 2020

Nå har den nye kolleksjonen fra Umbro ankommet!

I samarbeid med Comet Sport har vi laget et introduksjonstilbud på den nye kolleksjonen. Anita og Monica i SIF kleskolleksjon ønsker at dere bestiller gjennom klubben. Dette fordi vi har nye sponsorer som skal ha reklametrykk på bukse og genser. Vi håper våre medlemmer støtter oppunder dette ved kjøp av nye klær. Uten våre sponsorer hadde ikke idrettstilbudet til våre medlemmer vært så bra som det er. 

Hvorfor ikke benytte seg av introduksjonstilbudet til å kjøpe julegaver? Du får pakkepris på bukse, t-skjorte og halfzip for kun kr. 999,-!

Klærne er allerede på lager og vi samarbeider tett med Comet for å få etterfylt raskt. Ta kontakt med oss på mailadresse: klubbklar@sif.no eller ring til Anita Ingjerd på tlf. 950 58 848.

Ny kolleksjon UX-Elite.docx


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline