God Jul og Godt Nytt År

Postet av Sørumsand IF den 21. Des 2018

Vi legger bak oss nok et år som har vært preget av stor aktivitet i SIF. I tillegg til all den daglige aktiviteten som gjøres for barn og unge i Idrettslaget, har vi jobbet mye mot kommunen for å få til et samarbeid vedr utvikling av Idrettsparken. Dette lykkes vi med da Kommunestyret i slutten av oktober sa ja til å bygge ny ungdomsskole på vårt område. Da vil det bli muligheter for SIF til å realisere våre egne planer om å bygge ny flerbrukshall og basishall. Kanskje kommer det en svømmehall også!

Vi takker for den innsatsen og jobben som alle frivillige gjør for SIF hver eneste dag hele året. Dere er BEST!

Vi håper at alle våre SIF-medlemmer, gode samarbeidspartnere og ikke minst gode sponsorer får en riktig God Jul og et spennende, sporty og innholdsrikt Nytt År.Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 19. Des 2018

På årsmøtet i mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 31. januar. Send ditt forslag til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. Vi trenger en god begrunnelse og beskrivelse av evt kandidater, slik at vi har et godt grunnlag for vurdering.

Statuttene for æresmedlemskap kan du lese om i dette vedlegget.Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx

Har du lyst til å spille innebandy?

Postet av Sørumsand IF den 28. Nov 2018

Med jevne mellomrom får vi henvendelser om vi har et tilbud til de som har lyst til å spille innebandy. Sålangt har vi ikke hatt noen til å etablere en slik gruppe. Nå har vi imidlertid noen på Sørumsand som har spilt innebandy på høyt nivå i Oslo og som har lyst til å etablere en slik gruppe i SIF. Det er et ektepar hvor begge har god erfaring innenfor denne idretten. Vi ønsker derfor å sjekke ut hvordan interessen er for å lære seg innebandy og starte med denne idretten. Det er ønskelig å få tilbakemeldinger fra begge kjønn og alle aldersgrupper enten det er barn, ungdom eller voksne. Basert på interessen, vil vi deretter se om det er nok til å sette i gang ulike partier.


Ta kontakt med Atle Burdahl hvis dette er noe du eller barna dine kan tenke seg å prøve ut!

E-post: vif-atle@Hotmail.com

Tlf: 99 37 52 33

Klubbkveld med salg fra SIF-kolleksjonen

Postet av Sørumsand IF den 20. Nov 2018

Onsdag 28. november tar vi ut alle varene fra lageret og inviterer til en hyggelig kveld med salg av varer fra SIF-kolleksjonen. Hvorfor ikke benytte anledningen til å gjøre unna flere av julegavene allerede nå? I tillegg til at det er en enkel og lettvint måte å handle på, støtter du samtidig klubben i ditt hjerte. 

Anita og Monica ønsker deg velkommen til en hyggelig julehandel i kafeteriaen i SIF Hallen mellom 

kl 18.00 - 20.00.


Velkommen!


"Blakk Fredag" hos Comet Sport - 16. november

Postet av Sørumsand IF den 14. Nov 2018

Comet Sport kjører sin egen variant av Black Friday og inviterer til "Blakk Fredag". 16.november er det 40% på alt fra Hummel og Umbro, samt 30% på resterende merker.

Reisebrev fra vinneren av jubileumslotteriet

Postet av Sørumsand IF den 14. Nov 2018

Som forhåpentligvis mange av dere husker, hadde vi et stort jubileumslotteri i forbindelse med 100-års jubileet vårt i fjor. På den store jubileumsfesten i november, hadde vi høytidelig trekning av de heldige vinnerne. Mange var nok spente da hovedpremien skulle trekkes, i og med at dette var en tur for 4 personer til et fantastisk sted i Thailand.

Den heldige vinneren av hovedpremien var Ellen Marie Christophersen. Hun tok med seg datter, svigersønn og barnebarn på turen og de hadde en fantastisk uke på Aleenta Spa og Resort rett utenfor Phuket i midten av juli.

Vi har fått et reisebrev fra den heldige vinneren som du kan lese her :-)

Reisebrev Aleenta.docx

Invitasjon til Idrettsseminar om fremtiden for idretten i nye Lillestrøm Kommune

Postet av Sørumsand IF den 8. Okt 2018

Idrettsrådene i Fet, Skedsmo og Sørum har i lang tid forberedt seg på kommunesammenslåingen. Blant annet med å diskutere hvilke rammebetingelser som bør gjelde etter 2020. I den forbindelse inviteres det til et Idrettsseminar om fremtiden til idretten i nye Lillestrøm Kommune. Det blir kjente foredragsholdere og det vil være mulighet for selv å mene noe om dette.

Seminaret vil foregå lørdag 13. oktober på Thon Hotel Arena Lillestrøm.

Les mer i vedlagte invitasjon: Invitasjon til Idrettsseminar.pdf

Ved påmelding bruk linken - https://www.deltager.no/idrettsseminar_fet_skedsmo_og_sorum_30092018


Blaker Sparebanks kultur og idrettsstipend

Postet av Sørumsand IF den 25. Sep 2018

Vår gode samarbeidspartner og Generalsponsor Blaker Sparebank utlyser nå et kultur og Idrettsstipend. Det skal være en viktig spire til videre utvikling av kultur og idrettsliv i bankens kjerneområde. Stipendet er ment å favne alle områder inenfor kunst, kultur og idrett, samt motivere for videre utvikling av være stimulans for talenter.

Dere kan lese mer om stipendet her:

Idrettsstipend Blaker Sparebank 2018.pdf


Varsjøtrimmen 2018 - for 38. gang!

Postet av Sørumsand IF den 30. Aug 2018

Tradisjonen tro inviterer vi til Varsjøtrimmen - en flott turmarsj på ca 10 kilometer i terrenget ved Sørumsand. I år arrangeres den søndag 16. september. Start og mål ved Sørumsand Skole fra kl. 10.00, med siste mulighet for start kl 13.00. Alle må ,- for mål før kl 15.00 og vi anbefaler å starte så tidlig som mulig, slik at man er sikker på å komme i mål innen tidsfristen.

Ved vendepunktet på Varsjøen serveres den berømte Varsjødrikken med de hemmelige ingrediensene. Det vil også være muligheter for å kjøpe vafler og brus ved runding og ved målgang.

Startkontingent er kr.30,- for barn, kr. 50,- for voksne og kr. 140,- for familie. Vi tar Vipps.

Du kan lese mer om arrangementet her: VARSJØTRIMMEN 2018.docx

SIF Tur og Friluftsgruppe ønsker velkommen til en hyggelig tur!

Fremdeles mulighet til å melde seg på SIF Cupen i fotball

Postet av Sørumsand IF den 10. Aug 2018

Helgen 8. og 9. september inviterer vi igjen til den store SIF Cupen i fotball. Den har etter hvert blitt èn av de aller største cupene på Romerike. Etter at vi fikk den nye kunstgressbanen, har vi ytterligere kapasitet og dermed plass til enda flere lag.

Endelig påmeldingsfrist er satt til 20. august - og du kan melde på laget ditt her: http://fotball.sif.no/p/19775/…

Les mer om SIF Cupen her: Invitasjon SIF Cup 2018.pdf

SIF inviterer til ny sesong me SIF IFO (IdrettsFritidsOrdning) skoleåret 2018/2019

Postet av Sørumsand IF den 20. Jun 2018

Starten av SIF IFO har vært en suksess, er nå godt etablert og vi kan med glede tilby plass til enda flere barn fra uke 34. IFO gir et allsidig aktivitetstilbud rettet mot barn i 1. til 4. klasse. IFO gir barna muligheten til å teste flere aktiviteter og grener.

Torsdag 28. juni kl 16.00 inviterer vi alle førskolebarna til en gratis prøvedag i Idrettsparken- send en mail til ifoleder@sif.no om dette er noe dere vil være med på!

Oppstart: Uke 34

Tidsrom: 14.45 - 17.00

Utstyr: Gymtøy, utesko og innesko

Pris 1 dag pr. uke: 450,- pr.mnd

Pris 2 dager pr. uke: 600,- pr. mnd

Kontaktperson: Espen Næss - mailadresse: ifoleder@sif.no

Vi tar forbehold om min 25 påmeldte barn

Påmelding på forsiden av sif.no

Her kan du lese mer: 

SIF IFO flyer høst 2018.pdf

Konseptbeskrivelse - Vedtekter IFO.docx
Vi har et mål om 1000 grasrotgivere - og trenger hjelp av DEG!

Postet av Sørumsand IF den 18. Jun 2018

Grasrotandelen via Norsk Tipping er en lettvint og fin måte å skaffe midler til idrettslag. Vi har derfor kjørt i gang en ekstra kampanje for å rekruttere enda flere grasrotgivere til SIF. Prosentandelen som tilfaller idrettslag har nå økt fra 5% til 7% og kan dermed utgjøre verdifulle midler. Dette går ikke utover de som tipper og vinnersjansene er like store.

Markedsgruppa har nå kjørt i gang en kampanje om å verve grasrotgivere og gruppen har delt ut flyere i alle postkassene på Sørumsand. Vi har hengt opp noen plakater og bannere. På klubbhuset og i SIF Hallen er det hengt opp en egen plakat som viser utviklingen i antall grasrotgivere de siste årene. Ved årsskiftet hadde vi 337 givere og vi har et hårete mål om 1000 stk. Men da trenger vi hjelp av DEG, din familie og dine venner. Hvis alle medlemmene klarer å verve bare 1 person - er vi langt over målet vårt! Hvordan kan dette gjøres:

- Hos din tippekommisjonær som f.eks Mix-butikken på Fokussenteret

- Send SMS "Grasrotandelen 971265051" til 60000

- Gå inn på www.norsk-tipping.no og logg inn på min side

- Gå inn via mobiltelefonen og Norsk Tipping App`en (Android og Appstore)

La det gå sport i det - verv nye grasrotgivere nå!!
Cup-tilbud

Postet av Sørumsand IF den 18. Jun 2018

Vår utstyrsleverandør Comet Sport har laget et Cup tilbud får håndball - se vedlegg.

Cup pakke håndball 2018.jpg
Cup-tilbud

Postet av Sørumsand IF den 18. Jun 2018

Vår utstyrsleverandør Comet Sport har laget et eget Cup-tilbud - se vedlegg.

Cup pakke fotball 2018.jpg
Salg av klubbklær

Postet av Sørumsand IF den 11. Jun 2018

Torsdag 21. juni henter vi frem alt fra lageret og arrangerer en klubbkveld med salg av klubbklær fra kolleksjonen vår.

Blir det pent vær, vil det foregå

i sørenden av SIF Hallen ved den såkalte "vorta" og blir det dårlig vær, blir det som vanlig inne i kafeteriaen i hallen.

Det er åpent i 2 timer - fra 18.00 - 20.00.

Bruk muligheten til å skaffe deg det du mangler eller kanskje du og barna trenger noe nytt?

Vi tar både cash, kort og Vipps.

Velkommen!

Klubbkveld 21.06.2018.docx
Fredag 1. juni arrangeres Åpen Hall for 7. - 10. klasse

Postet av Sørumsand IF den 29. Mai 2018

Førstkommende fredag arrangeres det Åpen Hall i Idrettsparken. Dette er et arrangement i samarbeid med Frivilligsentralen, ungdom fra Bingsfoss Ungdomsskole og Frogner Skole og Kultursenter.

Det er et gratis, rusfritt arrangement for ungdom i 7. - 10. klasse og det varer fra 19.00 - 22.00.

Aktivtetene er mange og spennende;

- Skumbasseng - Sumodrakter - Boblefotball - Playstation FIFA - Brettspill/kortspill - Quiz med premier - Twister - Putekrig - SingStar - Fotball

Siden det er så fint vær, vil noen av aktivitetene foregå utendørs på gresset foran klubbhuset og på asfaltplassen ved skateparken.

Håndballgruppa sørger for at kiosken er åpen med salg av brus, pølser og annet snacks.PLAKAT juni4.pdf
Nå starter vi byggingen av Kunstgressbane 2!

Postet av Sørumsand IF den 15. Mai 2018

Årsmøtet 20. mars vedtok at vi skal bygge en ny kunstgressbane, der hvor grusbanen ligger i dag. Vi har nå gjort avtaler med Johan Rognerud AS som skal gjøre grunnarbeidene og Unisport som skal levere selve anlegget.

Anleggsarbeidene starter førstkommende mandag - 22. mai og anlegget vil stå ferdig i midten av juni.

Det blir en intensiv periode hvor det skjer mye på kort tid og det må påregnes en del anleggsvirksomhet de nærmeste ukene. Det vil foregå arbeider frem til kl 19.00 på kvelden. Vi ber om at alle er ekstra oppmerksomme og forsiktige i denne perioden.
Løpskarusellen 2018

Postet av Sørumsand IF den 15. Mai 2018

Det er snart tid for årets vakreste eventyr på Sørumsand - Løpskarusellen!

Datoene i år er: 28/5 - 4/5 - 11/6 - 20/8 - 27/8 - 3/9

Som vanlig er det start fra Skibua og registrering er fra kl. 18.00 med start kl 18.30.

3. september starter man en halvtime tidligere.

0-7 år løper 300 meter

7 år og oppover løper 1,2 kilometer

Alle får saft etter målgang og deltagere som fullfører minst 3 løp får diplom og premie.

Vi anbefaler parkering ved Sørumsand Skole - det er ikke lov til å parkere i Østbyvegen

Har du anledning til å hjelpe til en gang eller to et par timer - ta kontakt med Vidar Fjelltun på tlf 926 51 108 eller på mail vidar.fjelltun@gmail.com

SIFs løpskarusell 2018 infoskriv.docx
Nytt skilt - Velkommen til SIF og Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 7. Mai 2018

Ved inngangen til Idrettsparken, har det kommet opp et nytt og fint skilt som ønsker oss velkommen. I den gjenkjennelige fine rødfargen vår, er det godt synlig og man kan nesten ikke unngå å se det.

Det er firmaet Bryn Byggklima AS som har fått laget skiltet og sponset dette til oss. Vi takker Ole Kristian Flaen (medlem av Hovedstyret) så mye som har vært så snill og sørget for det flotte skiltet.

Tusen takk!
Gjenglemte ting fra jubiluemsfesten

Postet av Sørumsand IF den 2. Mai 2018

Vi har fremdeles en del gjenglemte ting fra jubileumsfesten i november;

- 1 stk mørk blå herrejakke merke Tiger

- 1 stk sort dressjakke til herre

- 1 par sorte herresko merke Rieker str. 43

- 1 sort damejakke med sølvkant merke Donna str 34

- 1 lyst grått skjerf

- 1 mørk grå pelssjal/poncho

- 1 lommelerke

Ta kontakt med Tonja@sif.no hvis noe av dette kan være ditt. Ting som ikke blir hentet innen mai måned, blir gitt til UFF.
Signert protokoll fra Årsmøte 2018

Postet av Sørumsand IF den 3. Apr 2018

Årsmøtet i SIF ble gjennomført 20. mars 2018 og det var 34 stemmeberettigede tilstede på møtet. Årsberetninger, regnskap for 2017 og budsjett for 2018 ble godkjent for alle gruppene inkl Hovedlaget.

Øvrige vedtak kan leses i vedlagte signerte protokoll.

Signert protokoll Årsmøte 2018.pdf
Dokumenter til Årsmøte i SIF 20. mars 2018

Postet av Sørumsand IF den 13. Mar 2018

Vi viser til tidligere innkalling og ønsker velkommen til årsmøtet i SIF

Tirsdag 20. mars kl 19.00 på Klubbhuset.

Vedlagt følger saksliste og årsberetning for alle gruppene. Det vil ikke bli delt ut papireksemplarer på møtet, så interesserte bes om å printe ut evt dokumenter selv.

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme!

Vel møtt!

Saksliste årsmøte SIF 2018.docx

Årsberetning SIF 2017 endelig.pdf
Superonsdag hos Comet Sport - 28. februar

Postet av Sørumsand IF den 27. Feb 2018

Comet Sport inviterer til superonsdag 28. februar kl 10 - 9.

Det er 40% på alt fra Hummel og Umbro samt 30% på øvrige merker.

Dette gjelder kun personlige kjøp - så husk å si at du kommer fra SIF!

Superonsdag Comet.JPG
Innkalling til årsmøte 20. mars 2018

Postet av Sørumsand IF den 19. Feb 2018

Hovedstyret innkaller til årsmøte i Sørumsand Idrettsforening - se vedlegg.

Årsmøtet avholdes Tirsdag 20. mars 2018 kl. 19.00

Evt saker må meldes innen 6. mars og dokumenter blir offentliggjort senest 13. mars 

Vi håper at mange har anledning til å komme!

Innkalling årsmøte 2018.docx
Nå kan du se OL på TV på klubbhuset

Postet av Sørumsand IF den 12. Feb 2018

Vi har vært så heldige å få en gratis TV fra Canal Digital (ordnet av Øystein Nygård). Seniorgruppa har hengt den opp i salongen på klubbhuset og den er nå klar til bruk. Inntil videre må den kobles til via deres egen TV-leverandør. Vi har laget en egen bruksanvisning som forklarer hvordan dette gjøres.

Bruksanvisningen og fjernkontrollen ligger oppå det røde premieskapet.

Hvorfor ikke samle laget til en sosial sammenkomst på klubbhuset for å se flott idrett sammen?

Bruksanvisning TV Salongen.docx
8.mars starter vi opp Idretts Fritids Ordning (SIF IFO)

Postet av Sørumsand IF den 8. Feb 2018

Sørumsand Idrettsforening starter Idretts Fritids Ordning (IFO)! Dette er et tilbud for 1. - 4. trinn. Her får barna prøve seg på flere ulike idretter i et lekbetont miljø. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek og aktiviteter som er tilpasset barnas utviklingsnivå.

Foreløpig tilby vi dette hver torsdag og starter 8. mars 2018. Blir det enda større interesse for ordningen, vil vi utvide til 2 dager i uken.

Tidspunktet er kl. 14.45 - 17.00 og det vil foregå i Sørumsand Idrettspark med bruk av alle inne -og uteområder. I tillegg kan det være aktuelt å bruke svømmebassenget på Bingsfoss.

De barna som allerede deltar på skolens SFO-ordning, vil bli fulgt ned til Idrettsparken av ansatte fra Sørumsand Skole. Det er imidlertid ikke nødvendig at barnet går på skolens SFO for å delta hos SIF.

Påmeldingen har allerede startet og du kan melde på barnet via våre nettsider sif.no eller følge denne linken: http://www.sif.no/p/31338/pame...

Det er Espen Næss som er prosjektleder for SIF IFO og du kan stille evt spørsmål til han på ifoleder@sif.no

Du kan også lese mer om SIF IFO i vedlagte flyer og vedtekter.

Flyer_SIF_IFO - Blatt.pdf

Konseptbeskrivelse - Vedtekter IFO.docx
Gratisbilletter til OL-kveld på Sentralen

Postet av Sørumsand IF den 31. Jan 2018

Lørdag 10. februar braker det løs med OL-kveld, den offisielle kveldssendingen under OL i PyeongChang. Anne Rimmen og Jon Almaas leder programmet som sendes direkte på TVNorge fra Sentralen i Oslo, hver kveld fra 10. til 24. februar. Her blir det besøk av spennende gjester og eksperter i studio, og i ekte TVNorge-ånd krydres selvsagt sendingene med faste humorinnslag fra noen av kanalens morsomste profiler: Calle Hellevang-Larsen blir sidekick og stuntreporter, Magnus Devold tar pulsen på livet i Sør-Korea, Lene Kongsvik Johansen ser OL gjennom karakteren Wenches skeptiske øyne, og Espen Eckbo tar med seg flere av sine folkekjære karakterer til PyeongChang.

Vil du være med på moroa, og hylle heltene våre sammen med oss? Jeg har et antall gratisbilletter til innspillingen lørdag 10.2, søndag 11.2 og mandag 12.2 som jeg vil tilby medlemmene i klubben deres. Send e-post til ragnhild.lunder@concordetv.no, med navnet ditt, ønsket dato og antall billetter. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Arrangementet har 12års aldersgrense. Dere er velkomne kl.19.00, dørene stenger kl.19.30, og innspillingen er ferdig kl.21.15.

       
Medlemskontingent er nå sendt ut

Postet av Sørumsand IF den 30. Jan 2018

Sørumsand IFs (SIFs) økonomi er i stor grad basert på at medlemmene betaler medlemskontingent. Alle som er med i SIFs grupper og/eller har tillitsverv må være medlem i klubben og ha betalt medlemskontingent for å kunne utøve sin idrett i SIF.

I tillegg til medlemskontingent må alle som utøver organisert aktivitet også betale treningsavgift til de ulike gruppene hvor man deltar. Medlemskontingenten må være innbetalt før man kan innbetale treningsavgift.

For å kunne stemme på årsmøtet, må også medlemskontingenten være innbetalt.

Dessverre så skjedde det en feil i systemet når vi utfakturerte gruppen som har familiemedlemskontingent. Dette medførte at betalingskravet kun la seg i Min Idrett, og ikke ble sendt ut som pdf vedlegg i en mail. NIF-IT har jobbet med å fikse dette, men eneste løsning de klarte å finne var at vi måtte sende ut en purring. Dette gjelder også for andre klubber og ikke bare for SIF.

 Det er derfor sendt ut «purring» til alle med familiemedlemskap, men har endret teksten som står i mailen – og prøvd å forklare hva som har skjedd, samt gitt ny betalingsfrist med forfall 7. februar. Det er dessverre ikke mulig å endre teksten i emnefeltet på mailen – så her står det betalingsvarsel fra….. Vi beklager dette, men er utenfor vår kontroll siden dette driftes fra NIF.


Medlemskontingent for 2018 er fastsatt av Årsmøtet til:

Familiemedlemskap: kr. 760,-

Voksen (fom. 18 år: kr. 470,-

Barn (tom. 17 år: kr. 370,-

Støttemedlem: kr. 200,-

Fra 1. januar 2017, er alle idrettslag i Norge pålagt å ha et elektronisk medlemsregister. Dette skyldes bla at Norges Idrettsforbund ønsker å ha bedre kontroll på antall medlemmer i idrettslagene rundt omkring i hele landet, siden den økonomiske støtten baserer seg på antall medlemmer. Hele det nye systemet er basert på at alle medlemmer må registrere seg på minidrett.no. og etablere sin egen personlige side. Her må du selv vedlikeholde dine egne, personlige opplysninger. Vi har konvertert alle som vi har i våre systemer, men du må selv gå inn og sjekke at alle opplysningene som ligger der, er korrekte. Minidrett.no er dermed din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettens systemer. I forbindelse med implementeringen av dette nye systemet, kan det være at vi har feil opplysninger liggende inne. Vi har derfor opprettet en egen mailadresse hvor du kan gjøre dine henvendelser hvis du får en faktura som er feil eller du lurer på noe annet:

Send en mail til medlem@sif.no eller okonomileder@sif.no hvis dette er tilfelle. 


Brannvernopplæring

Postet av Sørumsand IF den 22. Jan 2018

Vi er pliktet til å holde en årlig brannvernopplæring for alle som bruker anlegget vårt og da spesielt de som bruker SIF Hallen og klubbhuset.

Dette vil foregå mandag 29. januar kl 20.00.

ALLE som jevnlig bruker våre inneområder, må stille på dette. Det er spesielt viktig for de som ikke har gjennomgått dette tidligere. 

Vi får branntilsyn 8. februar og da må vi kunne dokumentere avholdt opplæring for de som bruker SIF Hallen og klubbhuset.

Det er ingen påmelding - møt opp!
Oppdatering - SIF Hallen er nå friskmeldt!

Postet av Sørumsand IF den 8. Jan 2018

Vi har nå skiftet ut 3 av 4 varmevifter i SIF Hallen og hallen er nå friskmeldt. Det betyr at all aktivitet nå kan gå helt som normalt!


Lørdag kveld (6. januar) hadde vi en utrykning fra Brannvesenet til SIF Hallen, grunnet en varmevifte i taket inne i hallen som ble overopphetet. Detg er ingen skader på hallen, bortsett fra èn vifte som er svart.

Vi har nå luftet ut røyken i hallen og koblet fra alle 4 varmeviftene.

Det betyr at det ikke er forbundet med noe som helst fare å bruke hallen igjen, men det kan være litt kaldt. Det er ca 14-15 grader i hallen men trening/kamper kan derfor gjennomføres hvis man ønsker det. Varmere enn dette vil det ikke bli før vi får skiftet ut de aktuelle viftene.

Vi skal skifte ut 3 av de 4 varmeviftene og venter på at disse skal komme til elektriker og til at de skal monteres. Slik som planen er akkurat i skrivende stund, vil dette skje onsdag.

Mulig at hallen kan bli noe stengt ifm dette arbeidet, men inntil videre kan hallen brukes som normalt og inntil evt. ny beskjed foreligger.