Svømmestevne på Bingsfoss 28.okt

Postet av Dag Henning Rinden den 13. Okt 2017

Sørumsand IF Svømmegruppe har gleden av å invitere til uapprobert svømmestevne på Bingsfoss Ungdomsskole Lørdag 28. oktober 2017 

Stevnet vil foregå i svømmehallen på Bingsfoss ungdomsskole, Vendom 6, 1920 Sørumsand. Bassenget er 12,5 meter med 5 baner. SIF Svømmegruppe ønsker alle svømmere i SIF og våre naboklubber hjertelig velkommen. 

Øvelsene skal gjenspeile det svømmerne lærer på svømmeskolen fra og med nivået «Selungen» og oppover. Vi legger opp til et stevne som er spennende og tilrettelagt for svømmere og foreldre/ tilskuere. Vi vil gjøre vårt beste for å skape god stemning og en fin sportslig ramme rundt stevnet. 

TIDSPLAN:
Kl.10.00 Innsvømming 
Kl.10.30 Lagledermøte 
Kl.11:00 Stevnestart


Vårt svømmestevne er uapprobert med uoffisielle tider. Stevnet skal ha hovedfokus på ferdigheter og prestasjoner. Vi vil ikke rangere svømmerne, men svømmerne kan få vite sine uoffisielle tider i de øvelsene som gjennomføres med tidtaking. Vi gjennomfører ulike svømmeøvelser med de ulike svømmeartene. I tillegg vil det være noen ferdighetsøvelser. Ferdighetsøvelser gjennomføres som oppvisning, uten tidtaking. Målet med øvelsene er å vise hvilke ferdigheter man har lært, og følelse av mestring skal være hovedfokus. 

SØRUMSAND-IF-SVØMMEGRUPPE-Invitasjon-til-svømmestevne-28.-oktober-2017-sammensatt.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.