God vinterferie!

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 17. Feb 2016

Svømmebassengene i Sørum kommune holder stengt i uke 8 og SIF svømmegruppe sine svømmekurs tar vinterferie. Vi ønsker alle våre deltagere en riktig fin vinterferie og velkommen tilbake til kurs etter ferien!

Første kurs etter vinterferien er delfin 2 som avholdes søndag 28/2 på Bingsfoss. I uke 9 går alle kursene som vanlig.
Nyopprettet Facebook-side for våre deltagere

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 4. Feb 2016

Sørumsand IF svømmegruppe har valgt å opprette en egen Facebook-side. Formålet med siden er at vi kan nå bredere og raskere ut til våre deltagere med informasjon.

Det er kun styret i svømmegruppa som har publiseringsrettigheter for Facebook-siden, men dersom dere ønsker å legge ut noe kan dere sende oss en melding og vi kan publisere for dere. Siden kan også brukes til å sende meldinger til svømmegruppas styre og vi vil besvare alle henvendelser så raskt som mulig.

For utfyllende informasjon om SIF svømmegruppe samt påmelding til våre svømmekurs, henviser vi fortsatt til vår hjemmeside.

Bilder publisert på vår FB side er kun etter samtykke av foresatte.

Vellykket instruktørseminar

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 19. Jan 2016


For første gang arrangerte SIF svømmegruppe seminar for egne instruktører. Det ble en svært vellykket helg på Vestre Toten.

Svømmeinstruktørene fikk nyttig faglig påfyll både på land og i vannet. I tillegg var det en fin sosial arena for svømmeinstruktørene til å bli kjent med hverandre. Innimellom de faglige økene var det mulighet for skiturer i nydelig vintervær og bading i et flott badeland. Instruktørenes familier var også invitert til helgens begivenhet og barna hadde en super helg. De ivrigste deltagerne tilbragte mange timer i vannet både lørdag og søndag.
SIF svømmegruppe søker engasjerte instruktører

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 14. Jun 2015Har du lyst til å delta i en meningsfull dugnadsjobb?Gleden over å gi barna livreddende kunnskap ved å lære barn å bli trygge i vann og gode svømmeferdigheter kan ikke måles, men det gir en god følelse å vite at man gjør en svært nyttig innsats.De fleste av svømmeinstruktørene våre har barn selv som deltar på våre svømmekurs. Som svømmeinstruktør får du garantert plass til ditt barn på våre kurs. Vi har også muligheter for bruk av bassenget til intern opplæring av instruktører og egne barn.Svømmegruppa har drevet i snart fire år og noen av instruktørenes barn er ferdige med kursstigen og har blitt svømmedyktige. Instruktørene har derfor valgt å slutte og vi har derfor behov for flere instruktører.Vi er en hyggelig gruppe med 24 svømmeinstruktører og håper å få med oss noen nye i gruppen.
I første rekke ønsker vi at nye instruktører har noe tidligere svømmeerfaring, men det er ikke noe krav. Det viktigste er at man er trygg i vann, at man har evne til å omgås og snakke med barn og har et ekte engasjasjement og ønske om å gjøre en god jobb. SIF svømmegruppe tilbyr ulike kurs til våre instruktører, blant annet begynnerinstruktørkurs, livredningskurs og videregående instruktørkurs.Ønsker du å være med og oppleve barnas glede i vann, så håper vi at du kontakter oss på e-post: svomming@sif.no

SIF svømmegruppe søker engasjerte instruktører

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 13. Jun 2015IMG_1110ab.jpg

Har du lyst til å delta i en meningsfull dugnadsjobb?

Gleden over å gi barna livreddende kunnskap ved å lære barn å bli trygge i vann og gode svømmeferdigheter kan ikke måles, men det gir en god følelse å vite at man gjør en svært nyttig innsats.

De fleste av svømmeinstruktørene våre har barn selv som deltar på våre svømmekurs. Som svømmeinstruktør får du garantert plass til ditt barn på våre kurs. Vi har også muligheter for bruk av bassenget til intern opplæring av instruktører og egne barn.

Svømmegruppa har drevet i snart fire år og noen av instruktørenes barn er ferdige med kursstigen og har blitt svømmedyktige. Instruktørene har derfor valgt å slutte og vi har derfor behov for flere instruktører.

Vi er en hyggelig gruppe med 24 svømmeinstruktører og håper å få med oss noen nye i gruppen.
Det er ikke noe krav om at man skal ha tidligere svømmeerfaring, selv om det kan være en fordel. Det viktigste er at man er trygg i vann, at man har evne til å omgås og snakke med barn og har et ekte engasjasjement og ønske om å gjøre en god jobb. SIF svømmegruppe tilbyr ulike kurs til våre instruktører, blant annet begynnerinstruktørkurs, livredningskurs og videregående instruktørkurs.

Ønsker du å være med og oppleve barnas glede i vann, så håper vi at du kontakter oss på e-post: svomming@sif.no