GlommaDyppen - 28.aug

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 19. Aug 2016

Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg til det mest spennende svømmestevnet noen sinne: GlommaDyppen den 28.aug.

Det skal være 2 distanser: Fløter´n (10km) og Elvenøkken (2km) med start henholdsvis på Bingsfosstranda og båthavna ved Svingen. Målgang for begge øvelsene er ved Lensemuseet på Fetsund.

Fløter´n er stengt for påmelding, men det er fortsatt mulig å hive seg på Elvenøkken.

Om du ikke skal være med å svømme, håper vi å se deg som publikum.

Mer informasjon finner du på Facebook-sidene til GlommaDyppen: https://www.facebook.com/GlommaDyppen/

Påmelding åpnet for de med fortrinnsrett

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 2. Aug 2016

Sørumsand IF Svømmegruppe har den glede å fortelle at det nå er åpnet for påmelding for alle deltagere med fortrinnsrett for kursene på Fjuk.

Det betyr at alle deltagere som var med på svømmekurs vinteren 2016 nå kan logge seg inn på sin konto i Tryggivann og registrere sine barn til høstens svømmekurs. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet for alle med fortrinnsrett. Fortrinnsretten gjelder frem til 10.aug, da starter vi å ta inn barn fra ventelistene på eventuelle ledige kursplasser etter ansiennitetsprinsippet.
Meld dere på i henhold til anbefalingen dere finner på "min side".

Ber dere merke at kursene på Bingsfoss foreløpig ikke har åpnet for påmelding.
Kurs som avholdes på Fjuk er: Vann, Hval, Skilpadde, Pingvin og Selunge.

Ønsker dere alle sammen en fortsatt god sommer!
Vi gleder oss til en ny svømmesesong!
Tilbud om svømmetrening for voksne

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 5. Jan 2016


SIF svømmegruppe har noen ledige plasser på vårens voksentrening.

Treningen foregår på Bingsfoss, tirsdager klokka 19.30. Vi gjør oppmerksom på at dette er et treningsparti og ingen svømmeopplæring blir gitt. Det er livredder til stede og man kan få tips om enkle treningsprogram. For påmelding gå til www.tryggivann.no og søk opp Sørumsand IF svømmegruppe.


Kurset er gratis, men det krever medlemsskap i Sørumsand Idrettsforening.
Vårens svømmekurs har åpnet for påmelding!

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 18. Des 2015

Deltagere fra svømmekurs høsten 2015 har fortrinnsrett på vårens svømmekurs. Påmeldingen for alle med fortrinnsrett er nå åpnet. Deltagere med fortrinnsrett har mulighet for påmelding frem til 2. januar, etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Deretter vil vi ta inn deltagere fra ventelistene etter ansiennitetsprinsippet.

SIF svømmegruppe tilstreber alltid å ha kursplasser nok til alle deltagere fra foregående sesong til neste sesongs kurs. De fleste som deltok på høstens sesong vil få plass til vårens kurs, men beklageligvis har vi ikke nok kursplasser til alle som dessverre ikke fikk plass høsten 2015. Det er også svært lange ventelister for å komme inn på svømmekurs hos oss, foreløpig omkring 1,5 år. Vi har kun anledning til å ta inn noen få barn fra ventelisten denne sesongen også.

Lik mye annen barneidrett i Norge, drives også SIF svømmegruppe ved hjelp av dugnadsinnsats av våre flotte instruktører. Da flere av våre instruktørers barn nå er ferdige med kursstigen har instruktørene valgt å slutte og vi har behov for flere nye instruktører. Tross mye god innsats, stort engasjement og dugnadsvilje har vi derfor ikke nok instruktører til å kunne tilby kursplass til alle deltagere.

SIF svømmegruppe har behov for flere instruktører. Er du den vi søker etter? Les denne artikkelen og kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.
Ønsker du å delta på en spennende aktivitet i vann?

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 14. Aug 2015Vi har fortsatt ledige plasser på høstens vannpolokurs!


Vannpolo er en artig og engasjerende måte å være aktiv i vann. Gjennom balllek og øvelse utvikles også trygghet i vannet. Denne sesongen er kursene delt i et vannpolokurs for barn 6-10 år og et for barn 10-14 år. Høres dette interessant ut, kan dere gå til www.tryggivann.no og melde dere til kurs.

Ønsker dere mer informasjon, kontakt oss på svomming@sif.no