Entusiasme og glede på SIF svømmegruppes første vannpoloturnering

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 18. Mar 2016

I helgen 12.-13. mars deltok Vannpololaget til SIF Svømmegruppe i sin første vannpoloturnering. Tre spente Sørumsand gutter stilte opp i klassen for spillere født 2004 og yngre. Med seg på laget hadde de spillere fra Stavanger Vannpoloklubb og Vika Vannpoloklubb.

Sandbekken svømmehall tok godt imot våre utøvere som fort oppdaget at bassenget var større og dypere enn vårt basseng på Bingsfoss Ungdomsskole. Med fulle tribuner gikk guttene modig til verks på oppgavene og hadde en fantastisk utvikling i løpet av sine fem kamper.

De tre gleder seg til å komme tilbake i bassenget i Sørumsand for å trene videre. De har et sterkt ønske om å møte sine nye kamerater igjen og å ta med flere fra Sørumsand ut i vannpoloens verden. For å styrke rekrutteringen har alle tre takket ja til å trene høstens skolestartere på Bingsfoss. Vi håper dette er et tilbud som vekker interesse både sportslig og sosialt.


SIF spillerne byttet på å være keeper gjennom turneringen. I starten var dette også en god anledning til å hvile litt, men etter hvert som turneringen utviklet seg ble de også gode keepere. I turneringens siste omgang slapp ikke SIF inn et eneste mål.Vannpolo er en spennende sport som gir anledning til mestring på mange nivåer. Det finnes få tilsvarende arenaer der barn kan leke så fysisk med hverandre samtidig som de har det gøy innenfor trygge rammer.


Raskt og godt pasningsspill er viktig i vannpolo. Her rekker SIF spilleren å sende ballen av gårde før motspilleren rekker å forstyrre gjennomføringen. Litt våt i håret må man regne med å bli som vannpolospiller.


Har du lyst til å bli med og spille vannpolo? Send en mail til svomming@sif.no
Invitasjon til vannpolocup

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 12. Feb 2016

SIF svømmegruppes vannpololag er invitert med på sin aller første vannpolocup.


LRK (Lørenskog - Rælingen kappsvømmingsklubb) arrangerer vannpolocup og SIF svømmegruppe har besluttet å melde på et lag til cupen. Det arrangeres ikke ofte vannpolocuper for yngre barn i nærområdet, så dette blir en unik og svært artig opplevelse. Vannpolo er i stor utvikling i Norge for tiden og det er mange ildsjeler som bidrar til dette.

Vi håper mange av våre egne vannpolospillere har anledning til å delta på denne cupen som arrangeres 11-13 mars.
Ønsker dere å delta på en spennende aktivitet i vann?

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 10. Jan 2016

IMG_1073a.jpg

Vi har fortsatt noen få ledige plasser på vårens minipolokurs!

Vannpolo er en artig og engasjerende måte å være aktiv i vann. Gjennom balllek og øvelse utvikles også trygghet i vannet. Denne sesongen er kursene delt i et minipolokurs1 for nybegynnere og et minipolokurs videregående for de som har grunnleggende svømmeferdigheter på plass. Høres dette interessant ut, kan dere gå til www.tryggivann.no og melde dere til kurs.

Ønsker dere mer informasjon, kontakt oss på svomming@sif.no