Vårens svømmekurs har åpnet for påmelding!

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 18. Des 2015

Deltagere fra svømmekurs høsten 2015 har fortrinnsrett på vårens svømmekurs. Påmeldingen for alle med fortrinnsrett er nå åpnet. Deltagere med fortrinnsrett har mulighet for påmelding frem til 2. januar, etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Deretter vil vi ta inn deltagere fra ventelistene etter ansiennitetsprinsippet.

SIF svømmegruppe tilstreber alltid å ha kursplasser nok til alle deltagere fra foregående sesong til neste sesongs kurs. De fleste som deltok på høstens sesong vil få plass til vårens kurs, men beklageligvis har vi ikke nok kursplasser til alle som dessverre ikke fikk plass høsten 2015. Det er også svært lange ventelister for å komme inn på svømmekurs hos oss, foreløpig omkring 1,5 år. Vi har kun anledning til å ta inn noen få barn fra ventelisten denne sesongen også.

Lik mye annen barneidrett i Norge, drives også SIF svømmegruppe ved hjelp av dugnadsinnsats av våre flotte instruktører. Da flere av våre instruktørers barn nå er ferdige med kursstigen har instruktørene valgt å slutte og vi har behov for flere nye instruktører. Tross mye god innsats, stort engasjement og dugnadsvilje har vi derfor ikke nok instruktører til å kunne tilby kursplass til alle deltagere.

SIF svømmegruppe har behov for flere instruktører. Er du den vi søker etter? Les denne artikkelen og kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.