Entusiasme og glede på SIF svømmegruppes første vannpoloturnering

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 18. Mar 2016

I helgen 12.-13. mars deltok Vannpololaget til SIF Svømmegruppe i sin første vannpoloturnering. Tre spente Sørumsand gutter stilte opp i klassen for spillere født 2004 og yngre. Med seg på laget hadde de spillere fra Stavanger Vannpoloklubb og Vika Vannpoloklubb.

Sandbekken svømmehall tok godt imot våre utøvere som fort oppdaget at bassenget var større og dypere enn vårt basseng på Bingsfoss Ungdomsskole. Med fulle tribuner gikk guttene modig til verks på oppgavene og hadde en fantastisk utvikling i løpet av sine fem kamper.

De tre gleder seg til å komme tilbake i bassenget i Sørumsand for å trene videre. De har et sterkt ønske om å møte sine nye kamerater igjen og å ta med flere fra Sørumsand ut i vannpoloens verden. For å styrke rekrutteringen har alle tre takket ja til å trene høstens skolestartere på Bingsfoss. Vi håper dette er et tilbud som vekker interesse både sportslig og sosialt.


SIF spillerne byttet på å være keeper gjennom turneringen. I starten var dette også en god anledning til å hvile litt, men etter hvert som turneringen utviklet seg ble de også gode keepere. I turneringens siste omgang slapp ikke SIF inn et eneste mål.Vannpolo er en spennende sport som gir anledning til mestring på mange nivåer. Det finnes få tilsvarende arenaer der barn kan leke så fysisk med hverandre samtidig som de har det gøy innenfor trygge rammer.


Raskt og godt pasningsspill er viktig i vannpolo. Her rekker SIF spilleren å sende ballen av gårde før motspilleren rekker å forstyrre gjennomføringen. Litt våt i håret må man regne med å bli som vannpolospiller.


Har du lyst til å bli med og spille vannpolo? Send en mail til svomming@sif.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.