Informasjon om påmelding til neste sesong

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 19. Mai 2015

Svømmesesongen våren 2015 er over og SIF svømmegruppe starter nye svømmekurs høsten 2015.

Første steg i planleggingen er å få avklart hvilke bassengtider vi får tildelt. Vi håper på svar medio juni. Straks dette er avklart kan vi begynne å sette sammen kursoppsettet for høsten. Med forbehold om at alt faller på plass, håper vi å kunne starte med påmelding til svømmekurs for de med fortrinnsrett i slutten av juni.

SIF svømmegruppe tilbyr i første rekke kursplasser til deltagere på svømmekurs foregående sesong. Ved ledige kursplasser etter påmeldingsfristen for deltagere med fortrinnsrett vil vi ta inn deltagere etter ansiennitet fra ventelistene våre. Skulle det være ledige kursplasser etter at alle på venteliste har fått plass, vil disse tilbys åpent. Dette er svært lite sannsynlig da vi for tiden har omkring 1,5 år venteliste. Anbefaler derfor interesserte om å sette seg opp på våre ventelister.

Les mer om påmelding til kurs/ventelister på vår hjemmeside:
http://svommegruppe.sif.no/p/9830/pamelding-for-sv...

Oppstart sesongen høst 2015 er i starten av september.

Ber dere være oppmerksomme på at vår mail-kommunikasjon foregår via tryggivann. Det er svært viktig at dere registrerer en mail-adresse når dere registrerer dere på ventelister. Vær også oppmerksom på om mailen fra tryggivann kommer i søppelpostkassen deres.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.