En vellykket uke med Svømmeaksjonen 2015 er over

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 6. Jun 2015

I en uke har 44 fem-, seks- og syvåringer fått lov til å være med på årets Svømmeaksjon arrangert av SIF svømmegruppe. Mandag var det mange spente barn som møtte opp ved bassenget og gledet seg til å lære og svømme.

I løpet av uken har barna vært i svømmebassenget hver dag og lært seg å bli trygge i vann. Det har vært en fantastisk opplevelse å få være med barna i bassenget hele uken og se den utrolige progresjonen svært mange av dem har hatt. I begynnelsen av uken var det flere som knapt ville ha vannsprut i ansiktet og siste kursdag kom de og spurte om lov til å prøve og hoppe fra kanten på dypet. I tillegg til bassengopplæringen har de også hatt teori for å lære blant annet båtvett, baderegler, førstehjelp og livredning.

Det er en stor glede å få være svømmeinstruktør og få oppleve barnas progresjon og enorme glede i vannet. Samtidig vet man også at jobben man gjør er svært viktig, svømmeopplæring kan redde liv. Gjennom mye lek og moro i bassenget glemmer barna at de er redde for vann, de blir kjent med vannet og etter hvert trygge. Årets svømmeaksjon ble avsluttet med flotte diplomer til alle.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.