Høstens svømmekurs er nå åpnet for påmelding

Postet av Sørumsand IF - Svømming den 21. Jun 2015
Deltagere fra vårens svømmekurs har fortrinnsrett på høstens svømmekurs. Påmeldingen for alle med fortrinnsrett er nå åpnet. På grunn av sommerferieavvikling vil de med fortrinnsrett ha mulighet for påmelding frem til 25. juli. Deretter vil vi ta inn deltagere fra ventelistene etter ansiennitetsprinsippet.

SIF svømmegruppe tilstreber alltid å ha kursplasser nok til alle deltagere fra foregående sesong til neste sesongs kurs. Beklageligvis har vi ikke nok kursplasser til alle denne sesongen.

Lik mye annen barneidrett i Norge, drives også SIF svømmegruppe ved hjelp av dugnadsinnsats av våre flotte instruktører. Da flere av våre instruktørers barn nå er ferdige med kursstigen har instruktørene valgt å slutte og vi har behov for flere nye instruktører. Tross mye god innsats, stort engasjement og dugnadsvilje har vi derfor ikke nok instruktører til å kunne tilby kursplass til alle deltagere.

Dersom ditt barn er en av de som ikke får plass på høstens svømmekurs anbefaler vi at du setter ditt barn opp på venteliste på www.tryggivann.no. Husk å melde inn på venteliste tilsvarende det anbefalte kursnivået. I kommentarfeltet anbefaler vi at du skriver at barnet deltok våren 2015, men ikke fikk plass på høstens kurs. Da vil ditt barn bli prioritert når det igjen blir ledige plasser på våre kurs.

SIF svømmegruppe har behov for flere instruktører. Er du den vi søker etter? Les denne artikkelen og kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.